Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Το παρασκήνιο του προπονητικού και ο κομβικός Αναστασιάδης

Δημοφιλή

Ο Κώστας Μπαλαμπάνης φιλοξενήθηκε στο City 106,1 και μίλησε για το μεγάλο πρότζεκτ του Νέου Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στους Ταγαράδες και τον κομβικό ρόλο που είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης στο να βρεθεί ο χώρος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα εγκαίνια και την εκδήλωση:

«Η Παρασκευή ήταν μία ημέρα δύσκολη με συναισθηματική φόρτιση. Μετά από τόση δουλειά, είδαμε αυτό το οικοδόμημα να παίρνει αυτή τη μορφή. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε περίπου τον Νοέμβρη του 2022. Περίπου 1.5 χρόνο πριν. Ο χώρος είναι δίπλα στο γήπεδο των Ταγαράδων τώρα. Οι εγκαταστάσεις τώρα είναι από την πάνω πλευρά».

Για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και το πώς έγινε η αγορά:

«Όταν ήρθαν οι άνθρωποι εδώ και μου ζήτησαν να βοηθήσω, ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης δηλαδή, δε θα μπορούσα να αρνηθώ να βοηθήσω. Είμαι κι εγώ ΠΑΟΚ, αγαπάω τον ΠΑΟΚ. Αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη και έχει βοηθήσει πάρα πολύ καιρό, για να γίνει αυτό το πράγμα, είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Όλοι εμείς οι άλλοι είμαστε βοηθοί ουσιαστικά. Είδαμε κι άλλους χώρους. Μετά από έρευνες που κάναμε, κατέληξε εδώ. Του άρεσε πολύ αυτός ο χώρος και μαζί με τους συνεργάτες του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι αυτός ο χώρος είναι ο πιο ιδανικός.

Έχει εύκολη πρόσβαση στον Περιφερειακό, το αεροδρόμιο και τη Θέρμη. Είναι όλα δίπλα. Έχει άφθονο νερό για τα γήπεδα και γενικότερα, όλες τις προδιαγραφές. Η διαπραγμάτευση ήταν πολύ δύσκολη. Οι άνθρωποι δεν πουλούσαν τα αγροτεμάχια. Ουσιαστικά, έπρεπε να τους πείσουμε έναν-έναν. Ήταν αρκετά τα πρόσωπα».

Για το πώς φαντάζεται το προπονητικό:

«Φαντάζομαι ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο αθλητικό κέντρο. Περιμένουμε το πότε θα κατασκευαστεί. Ο Δήμαρχος είναι πρωτοπόρος. Γνωρίζει πολύ καλά αυτά που κάνει και δε λέει λόγια του… αέρα. Θα αλλάξει όλη η περιοχή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Περιμένουν πως και πως τον Εκόνγκ οι Νιγηριανοί

Τα πεπραγμένα του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, απασχολούν ιδιαίτερα τα μέσα της Νιγηρίας, τα οποία...

Στην ίδια κατηγορία