Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Για την 25η αγωνιστικής της Super League 2, o ΠΑΟΚ Β γνώρισε την ήττα με 3-1 στην Βοιωτία από τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή του Δικεφάλου ήταν από την αρχή δύσκολη, καθώς αντιμετώπιζε τον πρωτοπόρο της κατηγορίας και παράλληλα είχε να διαχειριστεί τις αρκετές απουσίες του.

Οι γηπεδούχοι πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα και στο 25ο λέπτο ο Ρομό πήρε την πρώτη κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, η μπάλα κατέληξε στον Νταγκό, που με κοντινή δική του κεφαλιά νίκησε τον Μπαλωμένο για το 1-0.

Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0, όμως μια ενέργεια του Γιαννιώτα από τα δεξιά έφερε και το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, αφού ο Έλληνας εξτρέμ βρήκε τον Ρομό στο δεύτερο δοκάρι, με τον υψηλόσωμο φορ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, για το 2-0.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη δεν μπόρεσε να αλλάξει πολλά στην επαναλήψη και στο 67′, ο Μπαλωμένος βρέθηκε εκτεθειμένος, όταν ο Κωστή, που είχε περάσει ως αλλαγή, βρέθηκε σε θέση βολής και από κοντά έγραψε το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ Β ήταν να μειώσει στο 83′ με κοντινό πλασέ του Πανίδη, μετά από ατομική ενέργεια του Σπυράκου από τα δεξιά και διπλή προσπάθεια, για το τελικό 3-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απρόοπτο με Ντεσπόντοφ

Απρόοπτο για τον ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς στην σημερινή (9/5) προπόνηση ο...

Στην ίδια κατηγορία