Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το… γιόρτασαν στη Λάρισα

Δημοφιλή

Στους δρόμους βγήκαν χθες οι οπαδοί της Λάρισας για να γιορτάσουν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας τους. Ο Αλέξης Κούγιας αποτελεί παρελθόν και νέος μεγαλομέτοχος είναι ο Αχιλλέας Νταβέλης.

Αλλά και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης έκανε λόγο για μια εξέλιξη η οποία τελειώνει την τοξικότητα σε όλη την πόλη και στις τάξεις της ομάδας.

«Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του, ο τέως μεγαλομέτοχος φρόντισε και πάλι να χρησιμοποιήσει δηλητηριώδη λόγο κατά θεσμικών και αθλητικών παραγόντων αλλά και απλών φιλάθλων» ανέφερε σε δήλωσή του, προσθέτοντας: «Δεν θέλησε ποτέ να ακούσει τις προτροπές μας, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην πόλη, για την αναγκαία διαφύλαξη της ενότητας. Είναι αναμφίβολα θετικό ότι η ΑΕΛ επιστρέφει στα χέρια Λαρισαίων. Ευχόμαστε στη νέα διοίκηση να καταφέρει σύντομα να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε η προηγούμενη περίοδος και να αντλήσει τα θετικά στοιχεία από τις λαμπρές σελίδες της ομάδας, επαναφέροντας την, στη θέση που της αξίζει».


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία