Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το… δράμα του Αλαφούζου: «Δεν δίνουν ποτέ πέναλτι στον Παναθηναϊκό»

Δημοφιλή

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Λαμία και αυτό προκάλεσε ένα άνευ λόγου και αιτίας ξέσπασμα του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του έκανε μια… ξεκαρδιστική δήλωση, αφού σημείωσε πως η ομάδα του δεν παίρνει ποτέ πέναλτι! Όλα αυτά την ώρα που το τριφύλλι έχει κερδίσει 10 πέναλτι μέχρι στιγμής!

Επίσης, τα έβαλε και με το Υπουργείο Αθλητισμού. Κάποιος θα μπορούσε να πει πως αυτό το ξέσπασμα αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη…

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες.

Έχουμε ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες. Δεν μας δίνουν ποτέ πέναλτι, γιατί οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν ότι παίρνουμε συνέχεια πέναλτι.

Σήμερα έχουμε και το άλλο που δείχνει ότι υπάρχει θέμα. Τα 5 λεπτά καθυστερήσων ήταν αστεία. Το λέω για την ΚΕΔ, το για λέω για όλους.

Έχουμε και τα αστεία μέτρα της κυβέρνησης. Δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Ως κερασάκι στην τούρτα έχουμε τα βλακώδη μέτρα της κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο υπουργείο αθλητισμού το οποίο δεν ξέρει τι κάνει. Δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση, δυστυχώς»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία