Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το… αρχηγικό κάλεσμα του Μαυρίδη (video)

Δημοφιλή

Για τον ημιτελικό του Final-4 της Futsal League B’, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετωπίζει στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας 3, το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19:30, τους Θρακομακεδόνες. Το πιο σημαντικό και συναρπαστικό κομμάτι της σεζόν για το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco ξεκινάει στην Μίκρα, με στόχο τη νίκη και την άνοδο στη Super League. Ο Δικέφαλος μετά την πρόκρισή του με δύο νίκες επί του Κένταυρου, προετοιμάστηκε σκληρά, θέλοντας να τα δώσει όλα μπροστά στον κόσμο του.

Αφορμή δοθείσης από την επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου, ο αρχηγός του τμήματος Futsal του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μαυρίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με το αυριανό κομβικό παιχνίδι. Οι «ασπρόμαυροι» αντιμετωπίζουν αύριο (20/4) στις 19:30 τους Θρακομακεδόνες στην Μίκρα, σε έναν ημιτελικό που ουσιαστικά είναι τελικός για τον ΠΑΟΚ, καθώς με νίκη θα εξασφαλίσει την άνοδο του στην Super League.

Γι’ αυτόν τον λόγο, με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Μαυρίδης απηύθυνε κάλεσμα στήριξης στους φίλους του ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ξεκινά το πολυήμερο ρεπό στον ΠΑΟΚ

Σε εορταστικούς ρυθμούς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα Play off και περιμένει...

Στην ίδια κατηγορία