Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το «αντίο» του Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ (pic)

Δημοφιλή

Μετά από μόλις μια σεζόν στα «ασπρόμαυρα», ο Κάλεντ Νάρεϊ αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Καλίτζ. Ο Γερμανός εξτρέμ έσπευσε να πει το δικό του αντίο κι ευχαριστώ στην οικογένεια των «ασπρόμαυρων», υπογραμμίζοντας πως, παρότι έμεινε στην ομάδα μόλις για μια σεζόν, «ένα κομμάτι της καρδιάς του θα μείνει στη Θεσσαλονίκη».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε σε «χτύπημα» του στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media:

«Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να αξιοποιήσω αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω ολόκληρη την κοινωνία του ΠΑΟΚ για αυτή τη σεζόν.

Ήταν μόνο ένας χρόνος, αλλά η αγάπη που έλαβα από τον κόσμο και από τον καθένα μέσα στο κλαμπ ήταν μεγάλη. Η ζωή σε φέρνει αντιμέτωπο με μεγάλες αποφάσεις, κι έτσι πήρα την απόφαση να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο. Ωστόσο, ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα μείνει για πάντα στη Θεσσαλονίκη.

Εύχομαι σε κάθε ένα φίλο του ΠΑΟΚ, και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας δω όλους σύντομα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για Πάντα ΠΑΟΚ.

Ο δικός σας, Κάλεντ».

Δείτε το post παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khaled Naréy (@khalednarey)


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία