Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το αντίο της Φορτούνα σε Νάρεϊ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ, με τη Φορτούνα να επισημοποιεί τη μεταγραφή από πλευράς της, με ένα ιδιαίτερο «αντίο» μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Σε αυτό τον ευχαριστεί για την προσφορά του, του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως προέρχεται από «την καλύτερη σεζόν της καριέρας του».

Η επίσημη ανακοίνωση των Γερμανών αναφέρει:

«Ο εξτρέμ Κάλεντ Νάρεϊ αποχωρεί από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδα και στο Conference League.

Πέρσι, ο 27χρονος είχε έρθει στη Φορτούνα από το Αμβούργο με ελεύθερη μεταγραφή. Στο Ντίσελντορφ έκανε την πιο επιτυχημένη σεζόν της καριέρας του μέχρι στιγμής! Ο Νάρεϊ πέτυχε οκτώ γκολ και μοίρασε άλλα 15. Η Φορτούνα και ο ποδοσφαιριστής ακολουθούν πλέον διαφορετικούς δρόμους, μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ευχαριστεί τον Κάλεντ Νάρεϊ για την προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του, σε προσωπικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο».


Τελευταία νέα

Έρχονται… ανάσες για ΠΑΟΚ

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι «ασπρόμαυροι», προκαλεί προβληματισμό, αφού οι ποδοσφαιριστές του...

Στην ίδια κατηγορία