Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το αφιέρωμα του ΠΑΟΚ για το ιστορικό triple double του Φρίντρικσον

Δημοφιλή

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον έγραψε ιστορία, καταγράφοντας το τρίτο tirple double στην ιστορία του BCL αλλά και το πρώτο παίκτη του ΠΑΟΚ μετά από 24 ολόκληρα χρόνια, μετά από αυτό του Μπιλ Έντουαρντς κόντρα στη Σολέ.

Φυσικά ο Δικέφαλος έκανε το δικό του αφιέρωμα για το… σόου του Ισλανδού, μέσα από την επίσημη του ιστοσελίδα.

Σε αυτό αναφέρει:

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους! 19 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 10 ασσίστ και ένα triple double, το οποίο προφανώς θα θυμάται για καιρό ο Elvar Fridriksson. Το σίγουρο είναι ότι Ισλανδός γκαρντ, με την εντυπωσιακή του παρουσία έφερε στο μυαλό όλων ευχάριστες σκέψεις για το μάλλον, αλλά και αναμνήσεις, δημιούργησε παραλληλισμούς και γνώρισε την αποθέωση για το επίτευγμά του, που έχει και ιστορική σημασία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ιστορία του Basketball Champions League (από τη σεζόν 2016-17 μέχρι και σήμερα), είναι μόλις ο τρίτος παίκτης που καταφέρνει να φτάσει σε triple double. Είχαν προηγηθεί ο Αμερικανός γκαρντ Chris Kramer, που ως παίκτης της Oldenburg τον Ιανουάριο του 2017 είχε πετύχει παρόμοια επίδοση απέναντι στην Usak, όπως ακριβώς είχε κάνει το Νοέμβριο του 2017 και ο Arnas Butkevicius της Neptunas σε αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Η επίδοση του Fridriksson αποκτά και άλλη ιστορική σημασία, καθώς είναι ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ μετά από 24 ολόκληρα χρόνια που πετυχαίνει triple double. Το Σεπτέμβριο του 1999 το είχε κάνει ο Αμερικανός φόργουορντ Bill Edwards, σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Cholet.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία