Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τιμωρία λόγω… ΠΑΟΚ στην Άιντραχτ

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από τα όσα έλαβαν χώρα στο «Deutshe Bank Park» κατά την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον ΠΑΟΚ που επί της ουσίας έκρινε την πρώτη θέση του ευρωπαϊκού ομίλου, η UEFA επέβαλλε πρόστιμο στο γερμανικό κλαμπ ύψους 50.000 ευρώ δεδομένων των επεισοδίων που σημειώθηκαν από μερίδα οπαδών.

Σαν να μην… έφτανε αυτό φρόντισε να υποδείξει μερική απαγόρευση θεατών σε ευρωπαϊκό αγώνα των Γερμανών με διετή αναστολή, με την απόφασή της να αποδίδεται κατόπιν της χρήσης πυροτεχνημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς επίσης και εισβολής ορισμένων θεατών εντός αγωνιστικού χώρου. Αναφορικά με τον Κρίστιαν Γιάκιτς δε του πρόσαψε τιμωρία ακόμη δύο αγωνιστικών σε ευρωπαϊκούς αγώνες δεδομένης της κόκκινης κάρτας που αντίκρυσε στις καθυστερήσεις. Κάτι που σημαίνει πως ο Γερμανός ποδοσφαιριστής θα χάσει επίσης τους αγώνες του ενδιάμεσου γύρου στις 15 και 22 Φεβρουαρίου εναντίον μιας τρίτης ομάδας από το Europa League.

Όπως επισημαίνει ο τύπος της Γερμανίας δε αναφορικά με τον 26χρονο μέσo απείλησε «με τη γροθιά του τον διαιτητή αλλά δεν έκανε μόνο αυτό καθώς φεύγοντας από το γήπεδο κλώτσησε μία διαφημιστική πινακίδα» και στη συνέχεια επιτέθηκε λεκτικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ακόμη, «ήρθε σε μάχη με τον 4ο επίσημο Πάβελ Μάλετς, που στεκόταν μέτωπο με μέτωπο με τον Πολωνό πριν τελικά εξαφανιστεί οριστικά από τον αγωνιστικό χώρο».

Λαμβάνοντας υπόψιν τη συμπεριφορά του, ο τεχνικός διευθυντής της Άιντραχτ Φρανκφουρτης τοποθετήθηκε επί του θέματος κάνοντας λόγο για «έναν συναισθητικό παίκτη που όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι μετά την αποβολή του από το παιχνίδι» ενώ ως αντίποινα έθιξε το ζήτημα της πώλησής του. Άξιο αναφοράς δε πως η όλη στάση του σήκωσε σκόνη αποτελώντας αντικείμενο συζήτησης και Γερμανών αναλυτών που με τη σειρά τους υπογράμμισαν πως «αδικεί τον εαυτό του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εξετάζει την περίπτωση του Φλικ η Τσέλσι

Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι είναι αβέβαιο και φτάνοντας στο τέλος της σεζόν, οι φήμες...

Στην ίδια κατηγορία