Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τί ισχύει με τις κάρτες του Μπάμπα στο Conference League

Δημοφιλή

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει πιθανό πρόβλημα με τις κίτρινες κάρτες στους προκριματικούς γύρους του Conference League είναι ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος αμυντικός έχει αντικρίσει ήδη δυο – στο ματς της Τούμπας με την Μπεϊτάρ και στο Σπλιτ με την Χάιντουκ – και κινδυνεύει με τιμωρία αν συμπληρώσει τις τρεις στη ρεβάνς του Δικεφάλου με τους Κροάτες (17/8). Όλα αυτά προφανώς, εφόσον οι “ασπρόμαυροι” προκριθούν στα play off της διοργάνωσης κι αντιμετωπίσουν εκεί έναν εκ των Χαρτς ή Ρόζενμποργκ.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ ο Μπάμπα θα χάσει τον πρώτο αγώνα των Play Off αν «κιτρινιστεί» την προσεχή Πέμπτη, σε περίπτωση που το αποφύγει δε θα έχει τον ίδιο φόβο στα επόμενα δυο ματς. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 52.02 των κανονισμών της UEFA, η μία εκ των δυο καρτών θα “αφαιρεθεί” και έτσι θα έχει περιθώριο να πάρει κι άλλη χωρίς να χάσει το δεύτερο ματς των Play Off.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική παράγραφο: «Μετά τη συμπλήρωση δυο γύρων σε διοργάνωση της UEFA, κατά τους οποίους ο δηλωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας δέχθηκε αριθμό κίτρινων καρτών που δεν έχει ως αποτέλεσμα την αποβολή του, οι κάρτες μειώνονται κατά μία». Εννοείται ότι με την ολοκλήρωση των Play Off, όλες οι κίτρινες κάρτες “σβήνονται” και δε μεταφέρονται στη φάση των ομίλων.


Τελευταία νέα

Ο Τάισον είναι… έφηβος και το δείχνει

Ο Τάισον μπορεί να διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει αναγεννηθεί στον ΠΑΟΚ,...

Στην ίδια κατηγορία