Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Θρίαμβος του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι!

Δημοφιλή

Για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης του G1, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Περιστέρι, του οποίου και επικράτησε με 7-9, παίζοντας υποδειγματικό πόλο στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν προβάδισμα με 3-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Πολύ καλύτερος στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος, ο οποίος βρήκε τέσσερα γκολ στην επίθεση και δέχτηκε μόνο δύο, με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 5-5.

Πολύ «σφιχτό» ήταν το τρίτο οκτάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo να συνεχίζει να έχει εκπληκτική αμυντική συμπεριφορά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δεχθεί ούτε ένα γκολ, ενώ με τα δύο που βρήκε στην επίθεση, πήρε προβάδισμα με 5-7. Στο τελευταίο και καθοριστικό οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος διατήρησε την ψυχραιμία του σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε με 8-10 να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη και να φύγει με όλους τους βαθμούς από την Αθήνα.

ΓΣ Περιστερίου – ΠΑΟΚ Domus Ergo: 8-10

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-4, 0-2, 3-3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία