Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Θετικό δείγμα για ΠΑΟΚ Β΄

Δημοφιλή

Με σκορ 3-0 επικράτησε ο ΠΑΟΚ Β΄ του Πανδραμαϊκού σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο Βώλακα Δράμας (λίγες ημέρες νωρίτερα ο Δικέφαλος είχε αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε αγώνα προετοιμασίας).

Στο 11′ ο Φασίδης ανέλαβε μια στημένη μπάλα, με τον Μορικέλι να πηδάει πιο ψηλά από όλους για τη κεφαλιά, και τη μπάλα να κοντράρει πάνω σε αντίπαλο για να καταλήξει στα δίχτυα, για το 1-0 των «ασπρόμαυρων».

Στο 17′ ήρθε και το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου, με τη μπάλα να γυρνάει όμορφα και τον Φασίδη που ήταν ο τελικός αποδέκτης, να μη λαθεύει από κοντινή απόσταση, για το 2-0.

Η πίεση ψηλά απέδωσε καρπούς για τους «ασπρόμαυρους», με τον Σπυρίδη να κλέβει και να μοιράζει στον Φασίδη, που έγραψε με χαρακτηριστική άνεση το 3-0 στο 40′.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ Β στο πρώτο μέρος: Τσιόπτσης, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κοττάς, Τσοπούρογλου, Μελετίδης, Δαρέλας, Φασίδης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σπυρίδης.

Και αυτή του δεύτερου: Μοναστηρλής, Τασιούρας (‘ Κουτεντάκης) , Ζήλο, Τζούντε, Μανωλιούδης, Ρούμιαντσεβ,, Τσίκος, Γρόσδης (Κουλούρης) , Σμυρλής, Σελιμάι και Χατζηστραβός.

Η ενδεκάδα του Πανδραμαϊκού: Σοϊλεμέζογλου, Κουκόλης, Μελενηκιώτης, Μεντής, Κονταξής, Ιγνατίου, Άντριτς, Γιαννόπουλος, Αχαλινόπουλος, Τάντιτς, Μπερούκας.

 


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία