Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Θεοδωρίδης: «Έχουμε μια εκπληκτική ομάδα με τρομερό ταλέντο»

Δημοφιλή

Στην εκπομπή «Full Επίθεση» στον City 106.1 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, μιλώντας για την προετοιμασία και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας στα προκριματικά του Women’s Champions League.

Ο Δικέφαλος κληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες με τις Ρασίνγκ Ουνιόν από το Λουξεμβούργο και την αυστριακή Πόλτεν Φράουεν στον όμιλό του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις διπλές προπονήσεις εν μέσω καύσωνα:

«Οι καιρικές συνθήκες αυτές είναι γνώριμες για όσους ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Για εμάς είναι κάτι που το κάνουμε πολλά χρόνια, το έχουμε συνηθίσει».

Για το αν ολοκληρώθηκε το ρόστερ:

«Το ρόστερ μας είναι πλήρες αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε για να αποκτήσουμε ομοιογένεια και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο τον Σεπτέμβρη για την Ευρώπη.

Όταν είσαι πρωταθλητής στη χώρα σου, θέλεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Σαφέστατα, το πρωτάθλημα είναι από τους βασικούς στόχους της ομάδας, αλλά οι ομάδες που θέλουν να ακουστούν και να κάνουν επιτυχίες, αυτό γίνεται μέσα από την Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος μας σε πρώτη φάση, να έχουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό και να αντιμετωπίσουμε τις ευρωπαϊκές ομάδες. Υστερούμε σαν λαός σε psysical game και στη νοοτροπία της δουλειάς και γι’ αυτό πρέπει να βρούμε τρόπους για να τις αντιμετωπίσουμε».

Για τις επικείμενες αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο Women’s Champions League:

«Για την ομάδα του Λουξεμβούργου μπορώ να πω είναι μια βατή αντίπαλος. Δεν πρέπει να μας παρασύρει το όνομα. Είναι μια ομάδα που έχει τρομερά σωματικά προσόντα κι έχουν αρκετά τρεξίματα, αλλά υστερούν σε ποιότητα και ταλέντο. Είναι μια ομάδα που μπορούμε να περάσουμε, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πλάνο για μετά.

Η αυστριακή ομάδα πήρε το πρωτάθλημα με μία ήττα. Μοιάζει με την ομάδα του Λουξουμβγούργου σε προσόντα, αλλά έχει καλύτερη ποιότητα. Εμείς έχουμε μια εκπληκτική ομάδα με τρομερό ταλέντο. Στους μήνες που έχουμε δουλέψει, έχω διαπιστώσει πως αντιλαμβάνονται τις ασκήσεις καλύτερα από τους άντρες. Οι γυναίκες είναι πιο εύστροφες, το ίδιο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Μπορεί η δύναμη και η ταχύτητα να μην είναι ίδιες με τους άντρες, αλλά στο κομμάτι ευστροφίας και αντίληψης του χώρου είναι καλύτερες».

Για το φορμάτ του πρωταθλήματος:

«Το πρωτάθλημα θα είναι με έναν όμιλο και αναβαθμίζεται το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες καινούριες από μεγάλες ΠΑΕ, όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και η Τρίπολη. Θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ένα ρόστερ με 15-16 παίκτριες πρώτης γραμμής και προβληματίζεσαι για το ποια θα βάλεις να παίξει».


Τελευταία νέα

Τα ποσοστά που πρέπει να αυξήσει ο ΠΑΟΚ

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει επιδείξει εξαιρετικά δείγματα «γραφής», παράγοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε μία σεζόν που...

Στην ίδια κατηγορία