Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Θέμα στην «A Bola» ο Τιάγκο Ντάντας

Δημοφιλή

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «A Bola» δημοσίευσε ένα θέμα, για τον Τιάγκο Ντάντας και την παραμονή του νεαρού χαφ στον ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν τον Ντάντας, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» δεν θέλουν να κάνουν χρήση της ρήτρας αγοράς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα:

«Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Ντάντας και τη νέα σεζόν, αλλά αποκλείει, τουλάχιστον για την ώρα, να κάνει χρήση της ρήτρας αγοράς επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη μιλήσει με τους «αετούς» για την ανανέωση του δανεισμού του 22χρονου μέσου, αλλά οι Λουζιτανοί θέλουν να συμπεριλάβουν μια υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στο τέλος της επόμενης σεζόν και αυτό είναι το ζητούμενο.

Αυτό απομακρύνει τις δύο ομάδες από από τη συμφωνία νέου δανεισμού του Ντάντας ο οποίος τη φετινή σεζόν σημείωσε πέντε γκολ και έπαιξε σε 38 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ».


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία