Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Θέλουμε και φέτος Ευρώπη»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού με 13-11 για το πρωτάθλημα πόλο και δικαιολογημένα αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

«Πολλά μπράβο στα παιδιά. Παίξανε εξαιρετικά καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, με πειθαρχία, πάθος, και καθαρό μυαλό» υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Κι ο προπονητής του Δικεφάλου συνέχισε: «Κερδίσαμε δίκαια, και αυτή η νίκη εκτός από την καλή ψυχολογία την οποία μας δίνει, προσθέτει και τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια μας για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ο στόχος μας ασφαλώς είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι να τα καταφέρουμε. Παρά την πολύ καλή διάθεση, ξεχνάμε αμέσως το ματς, και ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Πανιώνιο. Θα παίξουμε χωρίς άγχος, και θα κυνηγήσουμε βαθμό ή βαθμούς, σ’ ένα παιχνίδι το οποίο θεωρητικά φαβορί είναι ο Πανιώνιος».

Προηγούμενο άρθρο«Το μυαλό μας στην ΑΕΚ»
Επόμενο άρθρο«Δείξαμε χαρακτήρα»


Τελευταία νέα

Υψηλόβαθμοι Αστυνομικοί φυγάδευσαν τους χούλιγκαν;

Δύο θέματα προς διερεύνηση προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη δολοφονική επίθεση της 7ης Δεκεμβρίου 2023,...

Στην ίδια κατηγορία