Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Θέλει νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες

Δημοφιλή

Από νωρίς ξεκινά η «ασπρόμαυρη» δράση την Τετάρτη (3/4), με την αυλαία να ανοίγει από τον ΠΑΟΚ Β, που υποδέχεται την Κοζάνη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Out της Super League 2, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 15:00 το μεσημέρι.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη έχει μόλις ένα παιχνίδι, μετά την αναβολή της αναμέτρησης της πρώτης αγωνιστικής των Play Out, και μετά την επικράτηση κόντρα στον Αιολικό (2-1), βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, και θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την αποφυγή… περιπετειών.

Η αποστολή της δεύτερης ομάδα του Δικέφαλου:

Μπαλωμένος , Νικολακούλης, Μπελερής, Παντεκίδης, Κωττάς, Σελιμάι, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου, Φίλων, Σνάουτσνερ, Γιαξής, Νινούα, Γρόσδης, Γκούμας, Δαρέλας, Κουαλιάτα, Σπυράκος, Κανίς, Πανίδης, Σαποβάλοφ, Μπράντονιτς.

Εκτός μεταξύ άλλων είναι οι Κιτσάκης και Τασιούρας, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, και δεν είναι στη διάθεση του Αλέξη Αλεξιάδη.

Στον αντίποδα, η Κοζάνη έχει δώσει και τα δύο παιχνίδια των πρώτων αγωνιστικών και προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή, ενώ στην πρεμιέρα είχε πετύχει σπουδαία νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η βαθμολογία των Play Out, πριν από την έναρξη της τρίτης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ Β 18 *
ΠΟΤ Ηρακλής 17
Κοζάνη 16
Καμπανιακός 15 *
Αναγέννηση Καρδίτσας 15
Αιολικός 11
* Έχουν παιχνίδι λιγότερο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία