Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Θέλει Ίνγκασον η Κράσνονταρ»

Δημοφιλή

Ένας νέος «μνηστήρας» εμφανίστηκε στον τραπέζι για τον Ίνγκι Ίνγκασον, αφού δημοσιεύματα από τη Ρωσία υποστηρίζουν πως η Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς εξετάζει την περίπτωση του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ από τη Ρωσία, ο κεντρικός αμυντικός της Κράσνονταρ, Τζούνιορ Αλόνσο έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, επικαλούμενος οικογενειακά θέματα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Ρώσοι βλέπουν σαν πιθανό αντικαταστάτη του Παραγουανού κεντρικού αμυντικού, τον Ίνγκι Ίνγκασον, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εμπειρία του από το πρωτάθλημα της Ρωσίας. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ τον είχε αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2019 από τη Ροστόφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον 29χρονο Ισλανδό στόπερ έχει καταθέσει ήδη μια πρώτη πρόταση η Μίντιλαντ με τον Δικέφαλο να την απορρίπτει, με την ομάδα της Δανίας, να ετοιμάζεται να επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση, που θα φτάνει κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.


Τελευταία νέα

Ο… θάνατος σου η ζωή μου στην Τούμπα

Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ή αλλιώς… τελικός πρωταθλήματος στην Τούμπα! Κομβικής σημασίας αναμέτρηση για τη μάχη του τίτλου λαμβάνει χώρα το απόγευμα...

Στην ίδια κατηγορία