Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τεράστια αποχώρηση από την Παρί

Δημοφιλή

Η εποχή του Ζαν Κλοντ Μπλαν στην Παρί έλαβε τέλος, σύμφωνα με την Equipe. Ο Γάλλος παράγοντας θα φύγει από το πόστο του γενικού διευθυντή του συλλόγου, στον οποίο εργάζεται από τον Νοέμβριο του 2011.

Ο Ζαν Κλοντ Μπλαν αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρί, όπως γνωστοποίησε η Equipe. Ο Γάλλος παράγοντας βρισκόταν στο σύλλογο από τον Νοέμβριο του 2011, όταν ανέλαβε πόστο αναπληρωτή γενικού διευθυντή και αποχωρεί με τον τίτλο του γενικού διευθυντή έχοντας συμβάλει στη μετατροπή της ομάδας σε παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη.

Ο Μπλαν προερχόταν από πέντε χρόνια σε διοικητικό πόστο στη Γιουβέντους, αναλαμβάνοντας στον υποβιβασμό της στη Serie B και φεύγοντας αφήνοντάς την έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του 59χρονου Γάλλου θα είναι ο κολοσσός χημικών INEOS. Στην εταιρία του Τζιμ Ράτκλιφ θα αναλάμβει το αθλητικό τμήμα, που συνδέεται με την Formula 1,την ποδηλασία, τον στίβο αλλά και το ποδόσφαιρο, αφού στο portfolio της ανήκει και η Νις, μία από τις ομάδες που αντιστάθηκαν στην Παρί τα τελευταία χρόνια στη Ligue 1, με αποκορύφωμα τον περσινό αποκλεισμό των Παριζιάνων στα πέναλτι στο Coupe de France.


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία