Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τελικός: Ξανά στο τραπέζι η Κύπρος;

Δημοφιλή

Ο Τάκης Μπαλτάκος κάνει ξανά στροφή στην Κύπρο για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκανε κρούση στην κυπριακή ομοσπονδία, ώστε να γίνει εκεί ο τελικός, αλλά για να ξεπεραστεί η άρνηση της αστυνομίας, που ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να μη διεξαχθεί τελικά το ματς στο ΓΣΠ, να μην υπάρξουν θεατές. Η… γιορτή δηλαδή να γίνει στο νησί κεκλεισμένων των θυρών, ενδεχομένως με ελάχιστες προσκλήσεις.

Απομένει η απάντηση της ΚΟΠ και φυσικά της αστυνομικής διεύθυνσης. Να τονίσουμε ότι για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού δεν υπάρχει συμφωνία, εξαιτίας των διαφωνιών που προέκυψαν με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Στην ΕΠΟ, παράλληλα, δεν κρύβουν την ανησυχία τους ότι ενδέχεται ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης ή κάποιος άλλος να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο κι αυτό διότι στην προκήρυξη του Κυπέλλου αναφέρεται ότι σε ενδεχόμενη παρουσία ομάδας της Θεσσαλονίκης και της Αττικής, ο τελικός θα πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό.

Οπότε, για ν’ αποφύγει ο Μπαλτάκος και οι συνεργάτες του προσφυγές επιλέγοντας ένα άλλο γήπεδο, όπως του Αγρινίου, της Λάρισας (AEL FC Arena), της Λαμίας, των Ιωαννίνων, του Ηρακλείου (Παγκρήτιο) ακόμα και το ΟΑΚΑ, στρέφεται ξανά στο εξωτερικό και την Κύπρο και περιμένει άμεσα απάντηση. Μία «γιορτή», όμως, που θα γίνει χωρίς οπαδούς των δύο ομάδων, ώστε να μην υπάρξει και πάλι άρνηση από τους Κύπριους.

Να τονίσουμε ότι αν ο τελικός αποφασιστεί να γίνει στην Κύπρο, θα φιλοξενηθεί στο ΓΣΠ.


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία