Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Τελικά δεν απασχολεί την Στεάουα ο Σαμάτα

Δημοφιλή

Ο αθλητικό διευθυντής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Μιχάι Στόικα, μίλησε για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της ομάδας του προς το πρόσωπο του Αλί Σαμάτα. Πριν από κάποιο διάστημα ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, είχε αποκαλύψει ότι κατέθεσε πρόταση ύψους 800.000 ευρώ σε φορ από την Αφρική, που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Πολλά ρουμανικά μέσα θεώρησαν πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ήταν ο Αλί Σαμάτα.

Στις παραπάνω φήμες ήρθε να βάλει τέλος ο Μιχάι Στόικα αναφέροντας πως η Στεάουα Βουκουρεστίου δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Τανζανού επιθετικού. Μεταξύ άλλων, για την υπόθεση τοποθετήθηκε και ο Μπεκάλι, ο οποίος ανέφερε πως τα χρήματα, που χρειάζονται για να αποκτήσουν τον συγκεκριμένο επιθετικό είναι πολλά κι έτσι η περίπτωσή του δεν απασχολεί. Μάλιστα, ο Στόικα τόνισε πως ο Αλί Σαμάτα δεν βρίσκεται στην ίδια αγωνιστική κατάσταση, που βρισκόταν όταν έπαιζε στην Premier League, συσχετίζοντας την περίπτωσή του με αυτή των Εντέν Αζάρ και Ρομέλου Λουκάκου.

«Η ιδέα είναι η εξής, δύο μόνο παραδείγματα για να καταλάβει ο κόσμος ότι οι παίκτες μπορούν να ξεχάσουν το ποδόσφαιρο: Ο Εντέν Αζάρ τελείωσε το ποδόσφαιρο πριν γίνει 30 ετών. Ένα άλλο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα: ο Ρομέλου Λουκάκου. Δεν μπορούσε να παίξει στην Αγγλία, ήρθε στην Ίντερ – δύο συγκλονιστικές σεζόν. Είναι απλά παίκτες που πέφτουν. Έπαιξε δύο χρόνια στην Ίντερ, πήγε στην Αγγλία για ένα χρόνο, επέστρεψε και δεν έπαιξε καθόλου», είπε ο Μιχάι Στόικα στην «Orange Sport».


Τελευταία νέα

«Σκάουτερ» της Φιορεντίνα ο Τάισον

ην προσεχή Τετάρτη (29/5, 22:00) η Φιορεντίνα θα βρει στον δρόμο της τον Ολυμπιακό στον τελικό του Europa Conference...

Στην ίδια κατηγορία