Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τελικά αποχωρεί ο Φερνάντο Σάντος από την Εθνική Πολωνίας; (pic)

Δημοφιλή

Νέος κύκλος δημοσιευμάτων από πλευράς πολωνικών ΜΜΕ φέρεται να επανατοποθετείται στις εξελίξεις μεταξύ Φερνάντο Σάντος και Εθνικής Πολωνίας με γνώμονα τη διαφαινόμενη λύση της συνεργασίας τους. Όπως υπογραμμίζει ο γνωστός δημοσιογράφος της χώρας, Πιότρ Κοζμίνσκι που επί της ουσίας «φουντώνει» τις φήμες του διαζυγίου των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η αλήθεια είναι πως η εκτός έδρας ήττα από την Αλβανία επέφερε κλυδωνισμούς στις τάξεις των Πολωνών που σε πρώτη φάση ανέδειξε την επιθυμία του πολύπειρου τεχνικού να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας κατόπιν εισήγησής του, ωστόσο, τα… αισθήματα δε φάνταζαν αμοιβαία και από πλευράς της ομοσπονδίας δεδομένου πως «φώναζε» για αλλαγή.

Σκανάροντας κανείς τα πεπραγμένα του στον πάγκο της Εθνικής Πολωνίας, ο Φερνάντο Σάντος κάθισε για έξι αναμετρήσεις, με την επισήμανση πως στον όμιλο για τα προκριματικά του EURO 24 οδήγησε τους ποδοσφαιριστές του στην τέταρτη θέση με έξι βαθμούς πίσω από Αλβανία, Τσεχία και Μολδαβία.


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία