Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τελεσίγραφο Μαρινάκη στην ΕΠΟ!

Δημοφιλή

Απασφάλισε ο Βαγγέλης Μαρινακης στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ. «Φαρσοκωμωδία η ΚΕΔ, πραξικοπηματικη πρόσληψη Μπένετ – Άλλη αγωνιστική με Μάνταλους δεν μπορεί να παιχτεί» – Τι ζήτησε από την ΕΠΟ.

Άλλη μια επίθεση στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού έβαλε τελεσίγραφο για άμεσες αλλαγές στην ΚΕΔ, όπως είχε κάνει σε επιστολή του πριν από λίγες ημέρες.

«Πρέπει άμεσα να συγκληθεί η ΕΕΠ και να οριστεί το πλαίσιο λειτουργίας της ΚΕΔ. Άμεσα να ζητηθούν από την UEFA/FIFA ονόματα 3 υποψηφίων αρχιδιαιτητών με πλήρη βιογραφικά, που δεν θα έχουν καμμιά σχέση με την Ελλάδα και να αποφασίσουμε ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει αρχιδιαιτητής και θα πλαισιώνεται με άλλα δυο μέλη επίσης ξένους.

Μάνταλοι, Λαμπαδαρίου και τα λοιπά σαπρόφυτα δεν πρέπει να έχουν καμμιά σχέση με το Επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ποτέ ξανά και για κανένα λόγο. Πρέπει να ξεκαθαριστεί σε όλους τους τόνους ότι στα παιχνίδια του Big 4 και των 4 με τον Άρη θα σφυρίζουν ξένοι διαιτητές ελίτ, διαιτητές πρώτης κατηγορίας ή δεύτερης από προηγμένα πρωταθλήματα, των 15 πρώτων χωρών του Ranking της UEFA. Αν αυτά δεν αλλάξουν άμεσα και δεν αποφασιστούν με την ευκαιρία της διακοπής, δεν πρόκειται να οριστούν από την Λίγκα τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος που ακολουθούν. Άλλη αγωνιστική με Μάνταλους δεν μπορεί να παιχτεί» τόνισε μεταξύ άλλων.

Η θέση του Βαγγέλη Μαρινάκη ως πρόεδρος της Λίγκας: «Όπως όλοι γνωρίζετε είμαστε σε ένα κομβικό σημείο για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί, σαν συνεταιρισμός, αν θέλουμε να πάμε παρακάτω ή όχι.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία