Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Τελειώνει του Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Μάρκος Αντόνιο είναι εδώ και αρκετές μέρες στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Αναλυτικά η ιστοσελίδα lalaziosiamonoi.it αναφέρει:

«Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται πολύ κοντά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Αυτή την ώρα καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στον ελληνική ομάδα. Ο σύλλογος που τον ήθελε πρώτο και περισσότερο από τους άλλους τελικά κέρδισε. Η συμφωνία με τη Λάτσιο αφορά δανεισμό με προαιρετική οψιόν, ύψους 6.5 εκατομμυρίων ευρώ».

Ο Λοτίτο (σ.σ πρόεδρος της Λάτσιο) προσπάθησε με κάθε τρόπο να συμπεριλάβει την υποχρεωτική οψιόν, αλλά οι Έλληνες ήταν ανένδοτοι και κατάφεραν να διατηρήσουν την προαιρετική ρήτρα. Παράλληλα, ο ανταγωνισμός με τη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ , που είχαν προσπαθήσει να μπουν στη διαπραγμάτευση, δεν οδήγησε πουθενά.

Έτσι, μετά τον Άκπα-Άκπρο που μετακόμισε στη Μόντσα, σύντομα θα επισημοποιηθεί και η μεταγραφή του πρώην παίκτη της Σαχτάρ Ντόνετσκ στον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι τελειώνει η εμπειρία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της Λάτσιο μετά από μόλις μία σεζόν, ακόμα κι αν η φόρμουλα θα μπορούσε να αφήσει ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή στην ομάδα το επόμενο καλοκαίρι. Προς το παρόν, όμως , ο Μάρκος Αντόνιο αποχωρεί με προορισμό τον ΠΑΟΚ, μια νέα περιπέτεια που κάνει τους πάντες χαρούμενους».


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία