Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τακουρίδης: «Η ομάδα έχει υψηλά στάνταρ και στόχους»

Δημοφιλή

Για ακόμα μια χρονιά στο… σπίτι του παραμένει ο Γιάννης Τακουρίδης, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να μιλά για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο αλλά και τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό «City 106.1» και την εκπομπή «Full Επίθεση».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν αισθάνεται ότι έχει περάσει στον ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του:

«Κάπως έτσι. Το μεγαλύτερο κομμάτι τις αθλητικής μου ζωή είναι στον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω εδώ. Είναι καιρός που είχαμε μιλήσει με την ομάδα και απλά τώρα επισημοποιήθηκε».

Για το αν έχουν ιεραρχήσει τους στόχους ενόψει της επόμενης σεζόν:

«Δεν θα ιεραρχήσουμε τους στόχους, κάθε χρονιά η ομάδα έχει υψηλά στάνταρ και στόχους. Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια διεκδικούμε και κατακτούμε τίτλους. Πέρσι η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στο όριο των δυνατοτήτων της, αφού διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία στιγμή. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ κι αν θεωρεί ότι υπάρχει βελτίωση:

«Κάθε χρόνο έχουμε προσθαφαιρέσεις, αλλάζουν τα ράστερ. Δεν θέλω να κάνω κάποια σύγκριση , κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Το σίγουρο είναι οτι η ομάδα κινήθηκε πολύ καλά, τόσο σε επίπεδο ξένων, όσο και σε επίπεδο Ελλήνων. Έχει δημιουργηθεί μια καλή ομάδα και θέλουμε να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους».

Για την παραμονή του Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Μεγάλο μέρος της επιτυχίας έχει και ο κόουτς και το σταφ. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία και είναι φυσιολογικό να συνεχίσει. Νομίζω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά και φέτος».

Για την στάση του κόσμου:

«Θέλουμε πάρα πολύ να έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Μας αποδεικνύει ο κόσμος ότι είναι δίπλα μας. Μας δίνει τεράστια ώθηση το γεμάτο παλατάκι, και θέλουμε μέσα από την εικόνα μας να τον φέρουμε στο γήπεδο. Τον χρειαζόμαστε τον κόσμο και ευχόμαστε να τον έχουμε μαζί μας».


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία