Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, 2023

Τακιανός: «Θα αξιολογήσουμε όλα τα δεδομένα των δύο φιλικών»

Δημοφιλή

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Φώτης Τακιανός, μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου φιλικού αγώνα της ομάδας στην Αθήνα, έκανε ένα συνολικό σχόλιο για το διήμερο

Σε αυτό ανέφερε:

«Τελειώσαμε με τα δύο κατ’ ουσίαν πρώτα φιλικά παιχνίδια, τα οποία ήταν εκτός έδρας και με ομάδες υψηλότερου επιπέδου, που θα τις αντιμετωπίσουμε στο πρωτάθλημά μας. Στη λήξη αυτού του διημέρου, είμαστε χαρούμενοι που υπάρχουν πολλά για να δούμε και έχουμε πολλές πληροφορίες που πρέπει να διαχειριστούμε για την ομάδα μας.

Για τα θετικά, αλλά και για τα κομμάτια που χρίζουν βελτίωσης. Από την εικόνα αυτή λείπουν ορισμένα στοιχεία, καθώς αγωνιστήκαμε χωρίς βασικούς παίκτες μας κι αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζεται και αρνητικό, αλλά και θετικό γιατί δώσαμε περισσότερο χρόνο σε νέους παίκτες και δοκιμάσαμε περισσότερα σχήματα.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη θα αξιολογήσουμε όλα τα δεδομένα που έχουμε από τα δύο παιχνίδια και με τη λογική ότι έχουμε μία ομάδα στην οποία έχουμε επενδύσει στην εξέλιξή της, θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά, με στοχευμένη διαδικασία να βελτιώσουμε κάποια πράματα, ώστε στα επόμενα απαιτητικά φιλικά παιχνίδια, να κάνουμε βήματα προόδου».


Τελευταία νέα

Tρομακτική Νιούκαστλ διέλυσε την Παρί

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν απόψε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων του Champions League με τα...

Στην ίδια κατηγορία