Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Να μπούμε καλύτερα προετοιμασμένοι κόντρα στον Άρη»

Δημοφιλή

Λίγο μετά τις 12:00 ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα συμμετάσχει και ο ΠΑΟΚ mateco. Ο Δικέφαλος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Άρη την ερχόμενη Πέμπτη (15/2) στο Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο του προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση, τονίζοντας πως είναι διαφορετικό το παιχνίδι του Κυπέλλου σε σχέση με το χθεσινό (11/2) ματς στο Παλέ, όπου οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν με 77-63.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που διοργανώνουν κάτι το ξεχωριστό. Είναι ξεχωριστό ότι θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων όλων των ομάδων. Θέλουμε ένα τουρνουά ανταγωνιστικό. Παίζουμε με τον Άρη, ενώ παίξαμε και χθες. Αυτή η συγκυρία δεν δημιουργεί κάτι το ξεχωριστό. Οι δύο διοργανώσεις είναι τελείως διαφορετικές, γιατί το ματς του Κυπέλλου είναι νοκ άουτ. Θέλουμε να μπούμε με καλύτερη εμπειρία από χθες, καλύτερα προετοιμασμένοι στο αγωνιστικό και πνευματικό κομμάτι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία