Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Tακιανός: «Δεν έχουμε τόσο βαθύ ροστέρ»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 64-49 από το Περιστέρι στον μικρό τελικό του Super Cup και ο Φώτης Τακιανός έκανε το… ταμείο για το μπασκετικό διήμερο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, επειδή ερχόμασταν από μεγάλη προσπάθεια χθες το βράδυ. Έπρεπε να προετοιμαστούμε νωρίς, να παίξουμε ένα παιχνίδι το οποίο μας δημιουργεί πρόβλημα, επειδή δεν είμαστε ομάδα που να έχει τόσο βαθύ ρόστερ για να παίξει δύο παιχνίδια back to back.

Γυρίζουμε στη Θεσσαλονίκη με πολλές εμπειρίες και βάζοντας συμπεράσματα για την ομάδα μας, για το τι πρέπει να βελτιώσουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πως πρέπει να χειριστούμε τη διαδικασία. Παίξαμε με δύο ομάδες υψηλού επιπέδου.

Είμαστε μια νέα ομάδα 12 παικτών και πρέπει να αναγνωρίσουμε σε τι λίγκα συμμετέχουμε» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ 3, ενώ σε ερώτηση για την απόδοση του Τζαμάνι ΜακΝίς, απάντησε:

«Θέλω να σταθώ περισσότερο στην ομαδική διαδικασία, γιατί το να ξεχωρίζει κάποιος, σημαίνει ότι λειτουργούμε ομαδικά. Διακρίναμε όταν τον πήραμε ότι έχει στοιχεία που ταιριάζουν. Ήταν τραυματίας στην προετοιμασία και έπαιξε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Το θέμα είναι αν η δική του καλή απόδοση, κάνει καλύτερη την ομάδα μας».


Τελευταία νέα

Ξέσπασμα Σαρανταλήθεια: Αδειάστε μας τη γωνιά, μας ντροπιάζετε!

- Καλημέρα αγαπητοί μου αναγνώστες! - Χαράς ευαγγέλια για τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες! - Όχι φυσικά για την πρόκριση, αυτά τα ξέρεις...

Στην ίδια κατηγορία