Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Tακιανός: «Δεν έχουμε τόσο βαθύ ροστέρ»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 64-49 από το Περιστέρι στον μικρό τελικό του Super Cup και ο Φώτης Τακιανός έκανε το… ταμείο για το μπασκετικό διήμερο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, επειδή ερχόμασταν από μεγάλη προσπάθεια χθες το βράδυ. Έπρεπε να προετοιμαστούμε νωρίς, να παίξουμε ένα παιχνίδι το οποίο μας δημιουργεί πρόβλημα, επειδή δεν είμαστε ομάδα που να έχει τόσο βαθύ ρόστερ για να παίξει δύο παιχνίδια back to back.

Γυρίζουμε στη Θεσσαλονίκη με πολλές εμπειρίες και βάζοντας συμπεράσματα για την ομάδα μας, για το τι πρέπει να βελτιώσουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πως πρέπει να χειριστούμε τη διαδικασία. Παίξαμε με δύο ομάδες υψηλού επιπέδου.

Είμαστε μια νέα ομάδα 12 παικτών και πρέπει να αναγνωρίσουμε σε τι λίγκα συμμετέχουμε» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ 3, ενώ σε ερώτηση για την απόδοση του Τζαμάνι ΜακΝίς, απάντησε:

«Θέλω να σταθώ περισσότερο στην ομαδική διαδικασία, γιατί το να ξεχωρίζει κάποιος, σημαίνει ότι λειτουργούμε ομαδικά. Διακρίναμε όταν τον πήραμε ότι έχει στοιχεία που ταιριάζουν. Ήταν τραυματίας στην προετοιμασία και έπαιξε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Το θέμα είναι αν η δική του καλή απόδοση, κάνει καλύτερη την ομάδα μας».


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία