Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα «θέλω» του Λουτσέσκου για τους επιθετικούς κι οι επιλογές στην αγορά

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την απόκτηση δύο επιθετικών, οι οποίοι μαζί με τον Τζίμα θα αποτελέσουν την τριάδα της επίθεσης τη νέα σεζόν…

Προς το παρόν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει τρεις – τέσσερις περιπτώσεις επιθετικών, χωρίς να υπάρχει, για την ώρα, υπόθεση που έχει “ωριμάσει”.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι του 32χρονου διεθνούς Ιταλού, Μανόλο Γκαμπιαντίνι, που φεύγει από τη Σαμπντόρια μετά τον υποβιβασμό της (35 συμμετοχές, 7 γκολ και 3 ασίστ φέτος). Πρόκειται για ακριβή περίπτωση (σχεδόν 1,5 εκατομμύριο το χρόνο και τουλάχιστο διετές συμβόλαιο).

Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Πούκι της Νόριτς, που έκλεισε τα 33 και οι απαιτήσεις του ήταν πολύ υψηλές (και σε χρήματα και σε διάρκεια), κάτι που τον έβγαλε από την κούρσα.

Ενα άλλο όνομα που ακούστηκε, αυτό του Αργεντίνου Εζέκιελ Πόνσε της Έλτσε, πράγματι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά το οικονομικά δεδομένα ήταν απαγορευτικά για τον Δικέφαλο.

Στην ατζέντα του ΠΑΟΚ υπάρχουν άλλα δύο ονόματα, που είναι πολύ καλές περιπτώσεις, αλλά η απόκτησή τους μπορεί να προχωρήσει μόνο με δανεισμό.

Ο ένας είναι ένας φορ με πολύ υψηλές προοπτικές ο οποίος παίζει επίσης στην Ιταλία, όπου ο ΠΑΟΚ έχει βρει επαφή και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις και ο δεύτερος είναι επιθετικός από την Αφρική, σε πολύ καλή ηλικία, που παίζει χρόνια στην Ευρώπη, προέρχεται από πολύ καλή σεζόν και ο Δικέφαλος μπορεί είτε να τον αγοράσει, είτε να τον αποκτήσει με δανεισμό.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις, που εξετάζονται στην Τούμπα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη.

Από τον πρώτο επιθετικό που θα αποκτηθεί θα εξαρτηθεί και από το ποιος θα είναι ο δεύτερος. Όπως έγραψε η FORZA o ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά βρει σημείο επαφές με τον Μίχαελ Κρμέντσικ (θέλει περίπου 400-500 χιλιάδες το χρόνο) και τον έχει στην αναμονή…

Σε ό,τι αφορά τον Μπράντον Τόμας, που έμεινε ελεύθερος, ο ΠΑΟΚ δεν τον αποχαιρέτησε ακόμη, όπως έγινε με όλους τους υπόλοιπους, ωστόσο παρά τα όσα λέγονται, αυτή την ώρα τουλάχιστο, δεν τίθεται θέμα παραμονής του για πολλούς λόγους.


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία