Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα πρώτα συμπεράσματα

Δημοφιλή

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που παρέταξε τον ΠΑΟΚ με δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, είδε την ομάδα του να νικά με 4-0 την Γκόου Αχεντ Ιγκλς στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός άρχισε το παιχνίδι με το γνωστό 4-2-3-1 έχοντας τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Ράφα Σοάρες, Παναγιώτου, Κάργα και Σάστρε στην άμυνα, τους Αουγκούστο-Ντάντας στα χαφ, μπροστά τους τον Φιλίπε Σοάρες, στις πλευρές τους Κουαλιάτα-Λάμπρου και στην κορυφή της επίθεσης τον Ολιβέιρα.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 29’. Ο Φιλίπε Σοάρες έβγαλε ωραία σέντρα-ασίστ στον Ολιβέιρα, και ο τελευταίος με ιδανικό κατέβασμα και τελείωμα με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο β΄ μέρος Λουτσέσκου επέλεξε τον Ταλιχμανίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούση, Κουλιεράκη, Ίνγκασον και Λύρατζη στην άμυνα, τους Τσιγγάρα-Σβαμπ στα χαφ, μπροστά τους τον Ελ Καντουρί, στις πλευρές του Ρικάρντο-Κωνσταντέλια και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσόλακ.

Στο 47’ ο Λύρατζης έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μπάκερ χωρίς πίεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 2-0. Στο 64΄ ο Σβαμπ βρήκε ωραία τον Ελ Καντουρί στα αριστερά, ο τελευταίος έκανε ζυγισμένη σέντρα και ο Ρικάρντο με δυνατή κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Στο 74’ ήταν η σειρά του Σβαμπ να βρει δίχτυα με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Κωνσταντέλια για το 4-0.

ΠΑΟΚ (πρώτο ημίχρονο): Ζίβκοβιτς, Ράφα Σοάρες, Παναγιώτου, Κάργας, Σάστρε, Αουγκούστο, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κουαλιάτα, Λάμπρου, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (δεύτερο ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο (Τζίμας 78’), Κωνσταντέλιας, Τσόλακ

Γκόου Αχέντ Ιγκλς (πρώτο ημίχρονο): Ντε Λάνγκε, Φοντάν, Κάιπερς, Ίτζες, Λιντχόρστ, Λίντμπερχ, Ρόμενς, Αντεκάνιε, Μπέρντεν, Στόκερς, Νικολάι (δεύτερο ημίχρονο): Ντεΐλ, Αβεντισιάν, Γιάνσεν, Μπλόμε, Οζτούρκ, Μπάκερ, Βάϊενμπεργκ, Σάαθοφ, Μπέρενσοτ, Χάαρ, Στάινφελερ.

 


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία