Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Τα οικονομικά οφέλη της πρόκρισης

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μετράει τα αγωνιστικά, αλλά και τα οικονομικά οφέλη της από την εξασφάλιση της παρουσίας του στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι «ασπρόμαυροι» από την παρουσία τους στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης θα εισπράξουν 2.940.000 ευρώ, ενώ μένει να αποσαφηνιστεί τι θα ισχύει με διάφορα μπόνους.

Συγκεκριμένα:

Μπόνους από το Coefficient Ranking: Είναι τα χρήματα που κατανέμονται στις 32 ομάδες των ομίλων του Conference League με βάση το 10ετές συλλογικό τους ranking. Για να ξεκαθαρίσει το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Δικέφαλος, πρέπει να ξεκαθαρίσει η εικόνα των ομάδων που θα προκριθούν. Χοντρικά, το ποσό είναι κατά τι μεγαλύτερο από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μπόνους από το Market Pool: Υπολογίζεται στο τέλος της σεζόν και είναι σε άμεση εξάρτηση με τον αριθμό των ομάδων που βάζει κάθε χώρα στους ομίλους. Με δεδομένο ότι η Ελλάδα θα έχει μία ομάδα στους ομίλους του Conference League, ο ΠΑΟΚ θα πάρει το 100% του ποσού που αναλογεί στην χώρα μας και το οποίο υπολογίζεται με βάση την εμπορικότητα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων κάθε χώρας.


Τελευταία νέα

Τέλος από Γιουνάιτεντ ο Βαράν

Τίτλους τέλους για τον Βαράν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! O Γάλλος στόπερ θα αποτελέσει παρελθόν με την Ντόρτμουντ να έχει...

Στην ίδια κατηγορία