Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής Πόρτερ στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μια τεράστια μεταγραφή επισημοποίησε ο ΠΑΟΚ mateco, καθώς ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είναι και με τη βούλα παίκτης του Δικεφάλου. Ο 24χρονος γκαρντ θα φορέσει τη φανέλα των “ασπρόμαυρων” μέχρι το φινάλε της σεζόν, με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει το μεγάλο ταλέντο του NBA με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Πόρτερ προτάθηκε στον Δικέφαλο τις προηγούμενες ημέρες, με τον καλαθοσφαιριστή να ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μάλιστα, σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του διαδραμάτισε και ο Τζάστιν Άλστον και το γεγονός πως έχει κοινό μάνατζερ με τον σέντερ του Δικεφάλου.

Ο πρώην σούτινγκ γκαρντ των Ρόκετς τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, υπογράφοντας, μάλιστα, ένα αρκετά χαμηλό συμβόλαιο. Ειδικότερα, ο Πόρτερ έκλεισε στον ΠΑΟΚ με ένα συμβόλαιο της τάξης των 10.000 ευρώ και θα αγωνιστεί τουλάχιστον στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια των Play out, ενώ αν η ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη καταφέρει να πάρει μία θέση για τα Play off, τότε θα δώσει τουλάχιστον δύο παιχνίδια ακόμα.

Φυσικά, το οικονομικό δεν στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση της εν λόγω μεταγραφής, μιας και ο Πόρτερ στοχεύει στο restart στην καριέρα του, μετά τα εξωαγωνιστικά παραπτώματά του στην Αμερική. Έτσι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κλείσει ένα ανεπανάληπτο deal, δαπανώντας ελάχιστα χρήματα και αναπληρώνοντας, παράλληλα, το κενό, που δημιουργήθηκε στο ρόστερ. Άλλωστε, στόχος του παίκτη είναι να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, μετά την απουσία του από τα παρκέ για έναν χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Ο Ατρόμητος και ο Σάσα Ίλιτς ολοκλήρωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους, με την ομάδα να γνωστοποιεί την αποχώρηση...

Στην ίδια κατηγορία