Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Τα λόγια του Γκαγκάτση στην συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ για τον τελικό

Δημοφιλή

Για τον επόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έγινε συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί ο θεσμός την σεζόν του 2023/24. Η πρόβλεψη της Επιτροπής κάνει λόγο για μονό τελικό στις 25 Μαΐου 2024. Κάποια μέλη της Ε.Ε. και συγκεκριμένα οι Δημητρίου και Αντωνίου, τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής διπλού τελικού ώστε να διασφαλιστεί ότι αφενός δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την έδρα του αγώνα και αφετέρου ότι οι δύο τελικοί θα γίνουν παρουσία φιλάθλων.

Όμως, τόσο ο Μάκης Γκαγκάτσης από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όσο και ο Αλεξίου από την ΑΕΚ διαφώνησαν κάθετα με αυτήν την προοπτική υποστηρίζοντας ότι οι διπλοί τελικοί είναι αναχρονισμός και ότι θα προκύψει πρόβλημα με την απονομή του τροπαίου σε περίπτωση που το κατακτήσει η φιλοξενούμενη ομάδα. Πάντως, ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε πως δεν αποκλείει τον διπλό τελικό, όμως αυτή η λύση θα πρέπει να είναι η έσχατη.  Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σε επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.


Τελευταία νέα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε στο Ρέντη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας» ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό του...

Στην ίδια κατηγορία