Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Τα έξι γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρδίτσα (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχθηκε τις Ελπίδες Καρδίτσας στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, της οποίας και επικράτησε με 6-0, κάνοντας το 12 στα 12 στο φετινό πρωτάθλημα. Για ακόμη ένα παιχνίδι οι «ασπρόμαυρες» δεν δέχθηκαν τέρμα. Μεγάλα κέρδη για τον ΠΑΟΚ Morris οι επιστροφές των Κωνσταντίνας Στράντζαλη και Μαρίας Ζώτου οι οποίες επανήλθαν μετά από καιρό από τραυματισμούς.

Οι Μόνιμες Πρωταθλήτριες έφταναν πολύ εύκολα έξω από την μεγάλη περιοχή της Καρδίτσας, όμως δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα, για να πετύχουν τέρμα.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ Morris να μην μπορούσε να σκοράρει, όμως το έκαναν οι φιλοξενούμενες στο 21ο λεπτό γι’ αυτόν με την Καλιεντζίδου να βγαίνει από τα αριστερά και να βγάζει την σέντρα, με την Επανωμίτη να στέλνει άθελά της την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να χάνει ευκαιρίες, όμως το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Morris ήταν καταιγιστικός πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Μόλις στο 52′ η Σάμπσον σκόραρε σε τετ-α-τετ για το 2-0, ενώ στο 60′ η Χαλατσογιάννη με έναν… κεραυνό από την γραμμή της μεγάλης περιοχής τριπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου.

Οι «ασπρόμαυρες» σκόραραν άλλα δύο τέρματα μέσα σε ένα λεπτό στο 69′ και στο 70′ με την Σάμπσον και την Ακίντα να κάνουν το τέσσερα και το 5-0 αντίστοιχα. Στον… χορό των γκολ μπήκε και η αρχηγός των Μόνιμων Πρωταθλητριών στο 81′, όπου από κοντά «έγραψε» το τελικό 6-0.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Λευτέρη Κανάτα σε δύο εβδομάδες (πιθανόν 12 Μαρτίου) όπου και θα αντιμετωπίσει στην Χαλκίδα τις Αβαντίδες, για την 13η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Δείτε τα γκολ του αγώνα στο παρακάτω video που ετοίμασε το AC PAOK TV:


Τελευταία νέα

Οι δύο… ασταμάτητοι

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της σεζόν. Οι...

Στην ίδια κατηγορία