Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τα έκανε ξανά… μαντάρα ο Λαόθ (video)

Δημοφιλή

Κύμα οργής υπάρχει στην Τουρκία για τις διαιτητικές αποφάσεις του Ματέου Λαόθ στη χθεσινή (23/2) αναμέτρηση κόντρα στη Βασιλεία για τη ρεβάνς της φάσης των «32» του Conference League.

Η Τραμπζονπόρ είχε προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο χθες αγωνίστηκε εκτός έδρας, με την ελβετική ομάδα να κερδίσει 2-0 και να παίρνει την πρόκριση. Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο γνωστός Ισπανός ρέφερι, Ματέου Λαόθ, ο οποίος με τις αποφάσεις του είχε κρίνει την έκβαση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας το 2022. Παράπονα έχουν οι φίλοι της Τραμπζονσπόρ από τη φάση του 49ου λεπτού, όπου αρχικά ο Λαόθ είχε αποφασίσει να δώσει πέναλτι, αλλά τελικά μέσω VAR άλλαξε γνώμη.

Οι φίλοι της τουρκικής ομάδας εκφράστηκαν στα social media με τα χειρότερα λόγια για τον Λαόθ και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς, αφήνοντας τους γηπεδούχους χωρίς κάρτες, παρά το σκληρό τους παιχνίδι.


Τελευταία νέα

Παραμένει στα… πιτς ο Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι-τίτλου της Κυριακής (19/5, 20:00) κόντρα στον Άρη στο Χαριλάου, με...

Στην ίδια κατηγορία