Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας

Δημοφιλή

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται το Σάββατο (4/11, 15:00) την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 7η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γνωστοποιήθηκε η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τους φίλους της ομάδας κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης, επισημαίνοντας ειδικότερα πως:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι το Σάββατο (04.11) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ Β-Αναγέννηση Καρδίτσας για την 7η αγωνιστική της Super League 2 2023-24 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (04.11, 15:00) στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Κανάλι Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο

Ονοματεπώνυμο Κατόχου

Αρ.Πιστοποιητικού:

ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

ΑΜΚΑ

Mέτα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα εισιτήριο/α του στο δηλωθέν email. Για την είσοδο του στο γήπεδο, θα πρέπει να εκτυπώσει το/τα εισιτήριο/α σε εκτυπωτή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο εισιτήριο.

Διευκρινίσεις

Στις ηλεκτρονικές αγορές ισχύει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Τρόποι Επικοινωνίας

Email: helpdesk@paokfc.gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310954099


Τελευταία νέα

Πρόβλημα με τον Γιόνι Ότο στην τελική ευθεία

Τρεις αναμετρήσεις απέμειναν στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της σεζόν και τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας...

Στην ίδια κατηγορία