Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα έχουν χαμένα στον Ολυμπιακό – Κατεβάζει τους τόνους ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο Ολυμπιακός φοβάται και πλέον δεν το κρύβει, αφού συνεχίζει να παραληρεί για τον ορισμό του Κρούζλιακ στο ντέρμπι της Τούμπας, εκδίδοντας νέα ανακοίνωση. Σε αυτή μιλάει για ορισμό- παραγγελία, απειλώντας ότι θα «εξετάσει κάθε ενδεχόμενο», αν δεν αλλάξει ο ορισμός του, Elite, διαιτητή. Είναι προφανές ότι οι Πειραιώτες φοβούνται μια ακόμα αγωνιστική «ταπείνωση» από τον ΠΑΟΚ. Όπως αυτή του πρώτου γύρου που δεν έφτανε η απίθανη απόφαση Τρεϊμάνις και VAR για να τον γλιτώσουν από την ήττα.

Η νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο».

Ο Ολυμπιακός παραληρεί και δεν κρύβει τον φόβο του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην οποία χαρακτήρισε την απάντηση του Δικεφάλου ως «χυδαία». Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν αναπάντητη ούτε αυτή την πρόκληση των Πειραιωτών, υπογραμμίζοντας ότι η συλλογιστική τους είναι χυδαία, καθώς κρίνουν «εξ ιδίων τα αλλότρια».

Η απάντηση του Δικεφάλου:

«Για να τελειώνουμε: χυδαία είναι η συλλογιστική του Ολυμπιακού, προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια και όχι η διακωμώδηση της αστείας ανακοίνωσής τους».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία