Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό τεστ

Δημοφιλή

Iσόπαλος με 1-1 κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Στο α΄ ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια ενώ από τα δεξιά προς τ’ αριστερά της άμυνας πήραν θέση οι Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης και Ράφα Σοάρες. Τις δύο θέσεις των χαφ κατέλαβαν οι Τσιγγάρας – Σβαμπ με τον Τάισον στο «δέκα», εκεί όπου προορίζεται ο Βραζιλιάνος, έχοντας τον Μουργκ στα δεξιά και τον Νάρεϊ στα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Μπράντον.

Οι Ρουμάνοι προηγήθηκαν στο 24′, ο πιο δραστήριος παίκτης της Στέαουα, ο Κομάν, «έτρεξε» τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του, υποδέχθηκε τη μπάλα στ’ αριστερά, προσποιήθηκε στους Παναγιώτου – Σάστρε και εκτέλεσε με το δεξί, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς για το 1-0.

Με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα – πλην Παναγιώτου – παρέταξε την ομάδα του ο Λουτσέσκου στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ταλιχμανίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Τσαούσης, Νέσμπεργκ, Παναγιώτου και Λύρατζης στην άμυνα, οι Γιαξής-Ντούγκλας στα χαφ, μπροστά τους η τριάδα Ρικάρντο, Βρακάς, Κανίς, και στην κορυφή της επίθεσης ο Γκορντεζιάνι.

Στο 71’ ο Γκορτεζιάνι έκλεψε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Οι “ασπρόμαυροι” αναθάρρησαν μετά την ισοφάριση και απείλησαν δυο φορές με σουτ των Αντρίγια (72’)-Αουγκούστο (74’) που έφυγαν άουτ, αλλά και ένα πλασέ του Κωνσταντέλια στο 75’ που είχε την ίδια κατάληξη. Η Στεάουα απάντησε με σουτ του Εντζούμα στο 76’ που απέκρουσε δύσκολα ο Ταλιχμανίδης.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ράφα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Σάστρε. Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Νάρεϊ, Μπράντον.

ΠΑΟΚ (Β’ ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Νέσμπεργκ, Παναγιώτου (Κουλιεράκης 56’), Λύρατζης, Γιαξής, Ντούγκλας, Ρικάρντο (Κωνσταντέλιας 70’), Βρακάς, Κανίς (Αντρίγια 70’), Γκορντεζιάνι.

Στεάουα Βουκουρεστίου: Βλάντ, Ποπέσκου, Ντάουα, Αρούτ, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Τζόκοβιτς, Ολάρου, Μπαλούτα, Μικούλεσκου, Κομάν.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Εντζούμα, Κορντέα, Νεγκεζάνα, Κομπάνιο, Ντογιέσκου


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία