Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα δίνουν όλα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ κυπέλλου

Δημοφιλή

Με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου (θα διεξαχθεί στο Λουτράκι), η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό στο νοκ-άουτ προημιτελικό.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Παλατάκι και θ’ αρχίσει στις 17.00. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα πέντε ευρώ.

Στους άλλους τρεις προημιτελικούς, που θα διεξαχθούν επίσης σήμερα, θ’ αναμετρηθούν: Θέτις-Ολυμπιακός, Πρωταθλητές Πεύκων-ΑΕΚ και Αρης-ΑΟ Θήρας.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός ήταν παρόντες στο περσινό φάιναλ φορ της Αρτας, ενώ το ερχόμενο Σάββατο ακολουθεί η αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

«Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά θα παίξουμε ελεύθερα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής, προσθέτοντας: «Διανύουμε μια περίεργη σεζόν, αλλά κάθε μεγάλη νίκη είναι σημαντική για τη συνέχεια και για την ψυχολογία της ομάδας. Ο δικός μας στόχος είναι να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο 5-8 και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται στα πλέι οφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οργή της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

«Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής και των οικογενειών τους» χαρακτηρίζουν, με δήλωση τους, οι συνήγοροι της οικογένειας του...

Στην ίδια κατηγορία