Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τα διλήμματα του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τη ρεβάνς με την Μπεϊταρ στην Ιερουσαλήμ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πέμπτης (3/8, 20:30).

Στην άμυνα δεν αναμένονται αλλαγές, με τους Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδη, Έκονγκ και Κεντζιόρα να έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν και στο Ισραήλ.

Δεδομένη θεωρείται η αλλαγή στον άξονα, αφού ο Ντούγκλας Αουγκούστο επιστρέφει αφού εξέτισε την τιμωρία του και αναμένεται να ξεκινήσει.

Το προβάδισμα για τον παρτερνέρ του στο κέντρο είναι ο Στέφαν Σβαμπ, έναντι του Χάρη Τσιγγάρα που είχε ξεκινήσει στην Τούμπα.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ξεκινούν τα διλήμματα, αφού Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας και Τάισον διεκδικούν θέση στην τριάδα, με έναν εκ των τελευταίων δύο να μένει, πιθανότατα, εκτός.

Απόφαση αναμένεται να παρθεί και για τον κεντρικό επιθετικό, αφού στην εξίσωση υπάρχουν οι Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμας. Κομβικό ρόλο για την απόφαση του Λουτσέσκου θα παίξει η κατάσταση της ετοιμότητας του Τανζανού επιθετικού, που αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά στο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα στην Τούμπα, κόντρα στην Μπεϊτάρ.


Τελευταία νέα

Πιέζει για την απόκτηση του Τα η Μπάγερν Μονάχου

Τα ψώνια της από το πρωτάθλημα της Γερμανίας θέλει να συνεχίσει η Μπάγερν Μονάχου, που μετά την απόκτηση του...

Στην ίδια κατηγορία