Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τα δεδομένα για την ενδεκάδα απέναντι στον Βόλο

Δημοφιλή

Επίσημων υποχρεώσεων… συνέχειας για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική της Super League τον Βόλο (27/9, 20:30).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει να ανακατεύει την τράπουλα, έχοντας στο μυαλό του ότι υπάρχουν συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνιδια στη συνέχεια.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Κοτάρσκι θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπάμπα να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τη θέση του αριστερού στόπερ διεκδικούν οι Νέσμπεργκ και Κουλιεράκης, με τον Έκονγκ να επιστρέφει σε αυτή του δεξιού κεντρικού αμυντικού, και τον Σάστρε να ξεκινά πιθανότατα για πρώτη φορά φέτος ως βασικός.

Στον άξονα ξεκινά ο Χάρης Τσιγγάρας, με τον Οζντόεφ να έχει το προβάδισμα για τη θέση του άξονα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πιθανότατα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ το προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Μουργκ έναντι του Ντεσπόντοφ ή του Τάισον, που πιθανότατα θα πάρει «ανάσες» ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την μεσοεπιθετική τριάδα θα κλείσει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ράζβαν Λουτσέσκου δοκίμασε τον Αλί Σαμάτα.


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία