Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τα δεδομένα για την άμυνα: Ο Μπάμπα κι οι… άλλοι

Δημοφιλή

Παρότι πέρσι αποκτήθηκε με τριετές συμβόλαιο ο Ράφα Σοάρες και στο ρόστερ υπάρχει και ο Τσαούσης, μέσα στις πρώτες επιλογές του ΠΑΟΚ είναι και η απόκτηση αριστερού μπακ.

Όπως αποκάλυψε η FORZA, πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο Ραμάν Μπάμπα, ο Γκανέζος που έπαιξε ένα εξάμηνο στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-21 και επανήλθε στο προσκήνιο.

Το καλοκαίρι του 2021 ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να καλύψει όλο το συμβόλαιο του Μπάμπα με την Τσέλσι (1,8 εκατ. ευρώ ετησίως) για να τον κρατήσει, τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη με την Τσέλσι, ωστόσο είναι σε συζητήσεις με τους Λονδρέζους για να σπάσει το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος, μετά από έναν δανεισμό στην Ρέντιγκ.

Σ΄ αυτή την περίπτωση, οι πιθανότητες να επιστρέψει ως ελεύθερος στην Τούμπα είναι πολλές, παρότι στη λίστα υπάρχουν κι άλλοι αριστεροί μπακ…

Εκτός του αριστερού μπακ, ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει κι έναν κεντρικό αμυντικό, ως δεύτερο πίσω από τον Ίνγκασον, με δεδομένο ότι από μέρα σε μέρα θα λυθεί το συμβόλαιο του Κάργα (είχε υπογράψει ως το 2025) και θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν είναι στα σχέδια του Λουτσέσκου.

Υπό προϋποθέσεις, ο ΠΑΟΚ θα δει και την αγορά των τερματοφυλάκων, καθώς φέτος ο Κοτάρσκι δεν είχε ανταγωνισμό, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει τέτοια απόφαση.


Τελευταία νέα

Βαρύ το πένθος στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και στο οπαδικό κίνημα των «ασπρόμαυρων», από την είδηση του θανάτου του Κούλη...

Στην ίδια κατηγορία