Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ-Μαξίμοβιτς

Δημοφιλή

O διεθνής Σέρβος μέσος Νεμάνια Μαξίμοβιτς είναι εδώ και καιρό στα ραντάρ του ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να είναι απόλυτα θετικός του να αφήσει τη La Liga και τη Χετάφε, προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».

Ωστόσο, ο σύλλογος από τη Μαδρίτη, παρά το γεγονός πως γνωρίζει την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από το κλαμπ, δεν δείχνει διατεθειμένος να πέσει από τα 3.5 εκατομμύρια. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του όμως δεν σκοπεύει να ανέβει σε αυτό το ποσό γνωρίζοντας πως ο 28χρονος από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να βάλει την υπογραφή του σε «ασπρόμαυρο» συμβόλαιο ως ελεύθερος, καθώς τότε μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του με την Χετάφε.

Οπότε εκεί ειδικά είναι που θα πιεστεί η Χετάφε. Ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, ο Δικέφαλος θα μπορέσει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει τίποτα άλλο παρά μόνο το συμβόλαιο του. Βέβαια, αν η ομάδα από τη Ιβηρική Χερσόνησο ρίξει τις απαιτήσεις της, τότε οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσα να το σκεφτούν.

Με δεδομένη την πώληση του Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ έχουν πατήσει το γκάζι και κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Βραζιλιάνο που γίνεται κάτοικος Γαλλίας και Νάντης, με έναν παίκτη που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή. Αφού κλείσουν το κενό του Ντούγκλας, στον Δικέφαλο θα δουν τι άλλο θα χρειαστεί η ομάδα αναφορικά με το ρόστερ της.


Τελευταία νέα

Από τη Ρωσία στην Τουρκία ο Ίβιτς;

Δημοσιεύματα στη Ρωσία αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός της Κράσνονταρ, Βλάνταν Ίβιτς, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ομάδα της Τουρκίας...

Στην ίδια κατηγορία