Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Τα ατελείωτα ψέματα του Κομίνη!

Δημοφιλή

Ήταν γνωστό πως ο πρώην ο Γιώργος Κομίνης, ο άνθρωπος που μαζί με την ΑΕΚ έκλεψε ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία τσίπα και καμία ντροπή. Ωστόσο, μέσα από συνέντευξη του αποφάσισε να το υπενθυμίσει αυτό σε όλους. Μετά την αισχρή δήλωση του πως δεν υπήρχε κανένα πέναλτι πάνω στον Άνχελ Κρέσπο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην ΑΕΚ το 2017 αποφάσισε να εξοργίσει κι άλλο την κοινή γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα σημείωσε πως το κουτάκι μπύρας που άνοιξε το κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς στη Λεωφόρο και έστειλε τον τότε προπονητή του ΠΑΟΚ στο νοσοκομείο ήταν άδειο ή… μισοάδειο. Όμως δεν του έφτανε μόνο αυτό. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε και στο θέατρο του Όσκαρ Γκαρσία στην Τούμπα και τον δήθεν τραυματισμό του. Εδώ είναι που λεγόμενα του είναι πραγματικά εξοργιστικά, αφού λέει:

«Μπήκα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μαζί με τον γιατρό και ήμουν μπροστά στην εξέταση. Είχε μια εκδορά και ένα πρήξιμο. Δεν λέει κανείς ότι δεν το βρήκε το χαρτί, φαίνεται και στο video. Τότε λέγανε τι ζημιά να του έκανε ένα ρολό ταμειακής μηχανής. Δεν μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός πήγε και είπε εγώ θα φύγω με το παραμικρό».

Πρέπει να σημειωθεί πως ο πρώην πλέον διαιτητής ήταν τέταρτος στο παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να φύγει από την Τούμπα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ποδόσφαιρο νιώθει ανακουφισμένο από την απουσία του από αυτό.


Τελευταία νέα

Οι δύο… ασταμάτητοι

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της σεζόν. Οι...

Στην ίδια κατηγορία