Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Σύνθημα αντεπίθεσης ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός πράξη πρώτη και ήττα με 0-1 για τον Δικέφαλο στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος παρουσία φίλαθλου κοινού δεδομένης της λήξης του ορίου που είχε δοθεί από την κυβέρνηση για «λουκέτο» στις κερκίδες. Σε μία αναμέτρηση με πολλές μονομαχίες, νεύρα και δύναμη, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε μία στιγμή αδράνειας σπάζοντας το αήττητο σερί που διατηρούσε στην Τούμπα, με το σκορ να αφήνει τα πάντα ανοιχτά ενόψει του επαναληπτικού αγώνα σε επτά μέρες στη Λεωφόρο δεδομένου πως φαντάζει ευμετάβλητο.

Κάτι που απορρέει και από το κλίμα εντός ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του αγώνα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κατόπιν προσωπικής της ανάρτησης στα social media, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «θα αντεπιτεθούμε στην Λεωφόρο» με γνώμονα την εξασφάλιση της παρουσίας του αγωνιστικού τμήματος στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου δεδομένου πως υπογράμμισε ότι «είναι κρίμα που δεν βάλαμε ένα γκολ, μας βοήθησαν οι αλλαγές. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και θα πάμε στην Αθήνα να παλέψουμε για να γυρίσουμε από εκεί με την πρόκριση στον τελικό. Έχουμε την υποχρέωση να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τρομερό μήνυμα από τον Λέανδρο

Μια συγκινητική ανάρτηση στα social medial έκανε ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Λέανδρος με αφορμή το ενδεχόμενο να έρθουν...

Στην ίδια κατηγορία