Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνέτριψαν την ΑΕΚ τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΑΕΚ με 27-38, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Γεμάτο επιθετικά ήταν το πρώτο πεντάλεπτο του παιχνιδιού, με την «ένωση» να έχει ένα μικρό προβάδισμα, 3-1, το οποίο ισοφάρισε ο Δικέφαλος γρήγορα, 5-5. Οι δύο ομάδες ήταν μαζί μέχρι και το 8-8, με τον Δικέφαλο σ’ εκείνο το σημείο να «τρέχει» το γήπεδο, παίρνοντας προβάδισμα με δύο σερί γκολ της Σεβδίλη, 8-10.

Από κείνο το σημείο και έπειτα, ο Δικέφαλος έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, αυξάνοντας τον ρυθμό στο δικό του τέμπο. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ mαteco ήταν μπροστά με 13-15, ωστόσο με πολύ καλή άμυνα και σωστές αποφάσεις στην επίθεση, οι «ασπρόμαυρες» έκαναν 0-3 σερί, με το πρώτο μέρος να τελειώνει στο 13-18 υπέρ του ΠΑΟΚ mαteco.

Κυρίαρχος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ , δυναμώνοντας την άμυνα του, ενώ παράλληλα «έτρεξε» ένα 0-5 σερί το οποίο έφερε την διαφορά σε διψήφια επίπεδα, 13-23. Με τον ρυθμό του αγώνα να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ο Δικέφαλος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις γηπεδούχες, έχοντας στο τελευταίο εικοσάλεπτο διαφορά 12 τερμάτων, 16-28.

Η διαφορά δεν μειώθηκε στη συνέχεια, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, έχοντας στο τελευταίο πεντάλεπτο σαφές προβάδισμα, 23-37. Έτσι, ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη με 27-38.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, την Κυριακή (19/2), εντός έδρας, κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία