Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνεργάτης Πογέτ: «Ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας είναι πολύ ταλαντούχοι»

Δημοφιλή

Συνέντευξη σε μέσο της Αυστραλίας έδωσε ο άμεσος συνεργάτης του Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας, Ζεράρ Νους, ο οποίος βρίσκεται στο προπονητικό τιμ από τον Φεβρουάριο του 2022. Ο Ισπανός κόουτς είχε βρεθεί στην Αυστραλία πριν από μια δεκαετία, όπου ήταν βοηθός του Αβράμ Γκραντ στην Melbourne Heart. Έκτοτε, ο Ζεράρ Νους έχει αλλάξει αρκετές ομάδες, πριν βρεθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίπλα στον Πογέτ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Μπράιτον. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στα ταλέντα που διαθέτει η Ελλάδα, κάνοντας ειδική μνεία στους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, οι οποίοι αποτελούν τα wonderkids του ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι που οι νέοι παίκτες τα καταφέρνουν όπως η καλή πειθαρχία, το σωστό πλάνο, η καλή προπόνηση ή ακόμα και η τύχη. Υπάρχουν λίγοι παίκτες με πολλές δυνατότητες, αλλά θέλουμε να δούμε περισσότερους παίκτες να προσπαθούν για να φτάσουν σε μια θέση που να είναι αρκετά καλοί για επιλογή στην Εθνική, οπότε δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε ικανοποιημένοι.

Ο Κουλιεράκης και ο Κωνσταντέλιας είναι πολύ ταλαντούχοι και έχουν συμμετάσχει στα πλάνα μας στην Εθνική, που είχαν λεπτά και βοηθούν την ομάδα, οπότε είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί τους. Ελπίζω να έχουμε ακόμα περισσότερους παίκτες σε αυτό το επίπεδο ή ακόμα και υψηλότερο για να μας δυσκολέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο στη λήψη αποφάσεων», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Ζεράρ Νους.

Παρά τα πολύ καλά σχόλια του βοηθού του Γκουστάβο Πογέτ, εντούτοις οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα πρόσφατα παιχνίδια της «γαλανόλευκης» για τα προκριματικά του EURO, εγείροντας ερωτήματα για τον τρόπο που επιλέγει την ενδεκάδα του ο Ουρουγουανός τεχνικός.


Τελευταία νέα

Ξεμπέρδεψε και περιμένει το φινάλε ο ΠΑΟΚ Β

Με την νίκη στην έδρα του Αιολικού με 2-1, ο ΠΑΟΚ Β εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην...

Στην ίδια κατηγορία