Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνεπής στο καθήκον του

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε στην πράξη την ανωτερότητά του κόντρα στη Λαμία, νίκησε με 3-0 και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 13΄ με τον Ολιβέιρα (η μπάλα βρήκε πάνω του μετά από προσπάθεια του Νάρεϊ), ενώ στο 27΄ ο Ντάντας διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων. Στο 29’ η Λαμία είχε δοκάρι με τον Μπεχαράνο και στην αμέσως επόμενη φάση ο Νάρεϊ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του. Και στο 43΄ ο Ολιβέιρα λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά (είχε δοκάρι).

Στο 58΄ ο Ζίβκοβιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 για τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα θεαματικό ομαδικό συνδυασμό.

Λαμία: Γκαραβέλης (37΄ λ. τρ. Σαράνοφ), Σιμόν (46΄ Γκοράνοβ), Κορνέζος (65΄ Αντέντζο), Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Νούνιες, Ρόμανιτς (66΄ Τσιλούλης), Βέργος, Ντε Βινσέντι (60΄ Μαρτίνεζ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (79΄ Σάστρε), Ινγκασον, Νέσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Ντάντας (80’ Φ. Σοάρες), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Μουργκ 8 (λ. τρ. Νάρεϊ), Κωνσταντέλιας (70’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (70΄ Τόμας).


Τελευταία νέα

Δουλειά χωρίς πίεση και Σάστρε

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δουλέψει χωρίς τη συνεχόμενη πίεση των αγώνων με παίκτες και προπονητικό επιτελείο να το απολαμβάνουν. Αναλυτικά...

Στην ίδια κατηγορία