Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεδρίαση για την έδρα του τελικού από την Ε.Ε. της ΕΠΟ

Δημοφιλή

Ενδεχομένως να ολοκληρωθεί σήμερα (12/5) το σίριαλ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το γήπεδο, που θα τον φιλοξενήσει. Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ είχε προγραμματιστεί πριν μερικές ημέρες, ωστόσο αναβλήθηκε για δεύτερη φορά και επαναπρογραμματίστηκε για σήμερα (12/5) στις 16:00 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση την περασμένη Τρίτη, αναφέροντας πως ο Τάκης Μπαλτάκος θα διαβουλευτεί με τους δύο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για τον ορισμό της έδρας του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση του ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο προκειμένου να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του.

Η παραπάνω διαδικασία κρίνεται αναγκαία για την επιλογή ενός εκ των επιβεβαιωμένα διαθέσιμων γηπέδων που υπάρχουν για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η τελική επιλογή θα επικυρωθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Παρασκευή 12 Μαΐου».


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία