Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ιωνικό, του οποίου και επικράτησε σχετικά εύκολα με 27-31 και έκανε το τρία στα τρία μετά τις νίκες κόντρα σε Δούκα και Δράμα.

Ο Ιωνικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 7-6 στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ωστόσο ο Δικέφαλος μπόρεσε να βρει λύσεις πέρασε μπροστά με 7-9 και στο 27ο λεπτό αύξησε την διαφορά στα πέντε τέρματα (12-17). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους «ασπρόμαυρους» μπροστά στο σκορ με 13-19.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα με 19-26, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 22-26 στο 48ο λεπτό. Στην τελική ευθεία της αναμέτρησης ο Δικέφαλος διατήρησε την ψυχραιμία του και έφυγε νικητής από τη Νέα Φιλαδέλφεια με 27-31.

Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου οι διαιτητές απέβαλλαν από τον «ασπρόμαυρο» πάγκο τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Γούσιο.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου σε τρεις εβδομάδες, 22 ή 23 Οκτωβρίου, όπου και θα υποδεχθεί στο κλειστό της Μίκρας την ΧΑΝΘ σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση, καθώς στην ΧΑΝΘ αγωνίζονται οι τρεις θρύλοι του ΠΑΟΚ Θόδωρος Πετρίδης, Απόστολος Παλάσκας και Νίκος Κοκκώνης.

Ιωνικός – ΠΑΟΚ: 27-31


Τελευταία νέα

Όταν ο Γεωργιάδης… τελείωσε την ΑΕΚ (video)

Σαν σήμερα (2/5) πριν από 12 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στο γήπεδο της Τούμπας επί της ΑΕΚ...

Στην ίδια κατηγορία