Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Συνδέουν ΠΑΟΚ με Σαμορόντοφ στο Καζακστάν

Δημοφιλή

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, δημοσιεύματα από το Καζακστάν εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του Μαξίμ Σαμορόντοφ.

Ο 21χρονος αγωνίζεται στην ομάδα της πατρίδας του, Ακτόμπε, ως εξτρέμ και φορ, και τη φετινή σεζόν μετρά πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 26 συμμετοχές.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Καζακστάν, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, καθώς την περίπτωση του φαίνεται πως έχουν τσεκάρει οι Τορίνο, Τραμπζονσπόρ αλλά κι αρκετοί σύλλογοι από τη Ρωσία, με τον ίδιο πάντως, να μην επιθυμεί τη μετακίνηση του στο Ρωσικό πρωτάθλημα.

«Επίσης, τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους πληροφορίες για πιθανό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά και των Μπόντο- Γκλιμτ και Μίντιλαντ», αναφέρει χαρακτηριστικά το «prosports.kz»

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε για το μέλλον του:

«Ειλικρινά, δεν ξέρω τι προσφορές υπάρχουν, ποιος ενδιαφέρεται για εμένα. Δεν με ενδιέφερε αυτό, σκεφτόμουν μόνο την Εθνική ομάδα, γιατί μπορεί να συμβεί μόνο μια φορά στη ζωή σου, να φτάσεις στο EURO. Οπότε τώρα σκέφτομαι μόνο το μέλλον. Ναι, μου έγινε πρόταση να επεκτείνω το συμβόλαιό μου στην Ακτόμπε, αλλά προτεραιότητά μου είναι η Ευρώπη, για να είμαι ειλικρινής. Δεν θα το κρύψω. Θέλω να εξελιχθώ, θέλω να προχωρήσω», είπε ο Σαμορόντοφ σε πρόσφατη συνέντευξη του.


Τελευταία νέα

Super League: Ο «χάρτης» της επόμενης σεζόν

Ο μαθηματικός προβιβασμός της Athens Kallithea σήμανε και τη συμπλήρωση του παζλ με τις 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν...

Στην ίδια κατηγορία